Reference: Boligbyggeri

Udvalg af PN Tømrer og Byggefirmas projekter indenfor boligbygger ​

Lauritshøj

familieboliger​

Bygherre

AL2Bolig

Entrepriseform

Bygningsentreprise / Storentreprise.

Totalrådgiver

​Norconsult - KAAI

​Projektet omfatter opførelse af 53 nye boliger udført som rækkehuse, depoter samt fælleshus, i alt ca. 4950 m2.

Boliger udføres med ydervægge som træskeletvægge beklædt med lodrette trælister, bagmur i stueetagen samt boligskel udføres som porebeton. Etagedæk træbjælkelag, tag udføres ligeledes som bjælkelag med tagpap. Alle vinduer og døre udføres i træ-alu.

Fælleshus udføres med ydervægge som træskeletvægge beklædt med lodrette trælister, bagmur og indv. vægge udføres som rå betonelementer. Tag udføres som selvbærende ståltrapezplader med hård isolering og tagpap. Alle vinduer og døre udføres som alu-partier.

Udearealer udføres med vej-, sti- og p-pladsarealer, græsarealer, befæstede arealer og beplantninger mv.

Veje, p-pladser, stier og terrasser i belægninger som asfalt, græsarmering og fliser.

Projektet er opdelt i 5 storentrepriser hvor PN Tømrer & Byggefirma A/S udfører Bygningsentreprisen, hvor tømrerarbejdet udføres i egen produktion.

Marienlund

Bygherre

Marienlund, Randers ApS

Entrepriseform

Totalentreprise

Arkitekt

Caspersen & Krogh

Ingeniør

Vognsen A/S

DGNB Rådgiver

Etos Ingeniører ApS

Bebyggelse omfatter 2 kvadratiske huse i 4 etager. De er placeret i grundens østlige ende helt op ad Tøjhushaven, således størstedelen af lejlighederne får udsigt til Tøjhushaven

.

Der opføres i alt 12 lejligheder i størrelser fra 64 – 168 m2 i typerne 3 og 4-værelses. Alle enhederne opføres med altaner, hvorfra de afsindigt smukke omgivelser kan nydes. Lejlighedernes planløsning kan tilpasses, så de er kørestolsvenlige.

Byggeriet er det første boligbyggeri i Randers som er DGNB- Guld certificeret.

Bæredygtighedscertificeringen er helhedsorienteret indenfor miljø, økonomi, sociale forhold, teknik og sikrer bl.a. miljøvenlige materialer, sundt indeklima, lavt energiforbrug, rengøringsvenlige løsninger, tryghed og ikke mindst byggeteknisk kvalitet.

Tømrer og snedkerarbejdet er udført i egenproduktion.

​​

​​

Facaderenovering af Vilhel Kiers Kollegium

Bygherre
​​​​Kollegiekontoret Aarhus
Entrepriseform
​Hovedentreprise

Arkitekt

​P+P Arkitekter
Ingeniør
Viggo Madsen A/S

Hovedentreprisen omfatter facaderenovering af 21 boligblokke i 2 etager indeholdende, 630 ungdomsboliger og dertilhørende køkkener og fællesrum.

Blokkenes langsider efterisoleres og beklædes, og der monteres nye skydevinduer og skodder genmonteres. Indvendig etableres nye lysninger og glasværn. Fundamenter efterisoleres og belægninger tilrettes. Glas og indgangspartier i gavle udskiftes. Bebyggelsens fælleshus facade renoveres. Beboerne i afdelingen er ikke genhuset under facaderenoveringen. Hele renovering er udført imens beboer har boet i boligerne og brugt fælles faciliteterne.​

Boligbebyggelse Christineberg

Bygherre

K/S Christineberg

Entrepriseform

Totalentreprise​

Arkitekt

Caspersen & Krogh

Ingeniør

Vognsen A/S​

​I hovedentreprise opførte PN Erhvervsbyg et byhus i Randers som etagebyggeri med 11 lejligheder med tilhørende gæsterum og fællesrum samt parkerings kælder under bygningen. På taget af bygningen er der udført tagterrasser. Boligbebyggelse Christineberg er opført i de bedste materialer og har en meget høj standard.

Bygningen er placeret på en højt beliggende udsigtsgrund i Randers bymidte, hvilket har betydet stor planlægning under byggefasen, grundet de beskedne pladsforhold.

Bebyggelsen er opført i 4 etager + kælder og tagterrasse.

Bygningen er forsynet med udvendige altaner samt altangange, trapper,

og elevator mv. Der udover er der etableret parkeringskælder.

Bygningen er udstyret med alternative energiformer og er lavenergi klasse 2020 og har en meget lav energiudgift.

Udenomsarealer består af haveanlæg med stisystemer og flotte netbelagte

skråning, derudover er der et orangeri.

PN Erhvervsbyg udførte tømrer/snedkerarbejde i egenproduktion.

Boligbebyggelse Skovparken

Bygherre

Skovparken 8240 ApS

Entrepriseform

Hovedentreprisen

Arkitekt

​Caspersen & Krogh

Ingeniør

Vognsen A/S

​I hovedentreprise udfører PN Tømrer & Byggefirma A/S 45 huse udformet som kædehuse i 2 etager med tilhørende udhuse og carporte med til- hørende tagterrasse. Husene opføres som eksklusive boliger hvor finishen er meget høj.

Husene er beliggende i det naturskønne Risskov ved Århus, hvilket giver nogle unikke boliger, med kort afstand til skov, strand samt Århus bymidte. Boligerne udføres som lavenergi boliger og har meget lave varmeudgifter. Opgaven omfatter endvidere flotte haveanlæg samt belægninger med lyse hvide fliser.

Da boligerne sælges løbende under udførsels processen er der mulighed for køberne selv kan sætte deres præg på boligen, dette kan være i forhold til indretning, køkken og bad, belysning m.m. Da boligerne bebygges i et eksisterende kompakt boligområde er det vigtigt at der holdes opryddet på byggepladsen og at der tages hensyn til beboerne i forhold til vareleve- ring, støj, støv mv. Derudover informeres beboerne løbende om processen. Det betyder der er en meget stor grad af kontakt til køberne af lejlighe- derne samt beboere i området med følgende koordinering heraf.

Teglgården Randers

Facade og tagrenovering af 24 lejligheder

Bygherre

A/B Andelsbo Afd. 1

Entrepriseform

Storentreprise

Arkitekt

Caspersen & Krogh A/S

Ingeniør

Vognsen rådgivende Ingeniører A/S​

Om Os

Siden 1972 har PN Tømrer & Byggefirma A/S leveret kvalitet og godt håndværk i byggeriet - lige fra privatboliger til erhvervs- og institutionsbyggeri.


Uanset opgavens størrelse og karakter har vi erfaringen, der altid sikrer velgennemført byggeri til aftalt tid og pris.

Kontakt os

​Eriksvej 11,
​8960 Randers SØ

CVR: 21479438

​Tlf.: 87 11 03 33


PN Tømrer

​E-mail: tpn@tpn.dk