Vi tilbyder

Byg på vores erfaring

PN TØMRER & BYGGEFIRMA A/S bygger på mere end 45 års erfaring med kvalitets byggeri og godt håndværk - lige fra privatboliger til erhvervs- og institutionsbyggeri. Vi udfører alle opgaver indenfor tømrer- og snedkerarbejde. Fra skitse til færdigt byggeri - tilbyder vi projektstyring uanset opgavens størrelse og karakter.

Vi har erfaringen, der sikrer velgennemført byggeri til aftalt tid og pris.​

Hjørnestenen i vores virksomhed er vores kompetente og erfarne medarbejdere på alle niveauer. Det samme gælder vore samarbejdspartnere, der alle er udvalgt med stor omhu og nøje vurdering af kompetencer og kapacitet. Såvel medarbejdere som samarbejdspartnere har samtidig det stærke engagement, der er forudsætningen for succes i et byggeprojekt.

Vi arbejder efter strenge, interne kvalitetskrav og alle vores byggerier udføres efter gældende normer og regler.

Tæt dialog gennem hele byggeforløbet I enhver succesfuld byggeproces gælder det om at binde alle ender sammen. Overblik og korte kommandoveje er grundstenene i effektiv byggestyring, der sikrer færdigt byggeri til aftalt tid og pris.

Vi har gjort teori til praksis og bruger den tætte dialog, som et uundværligt værktøj i forhold til både bygherre, rådgivere, materialeleverandørere, underleverandørere, myndigheder og medarbejdere. Få mere at vide om effektiv byggestyring og byggearbejde.

Træk på vores erfaring fra mangfoldige og forskelligartede byggerier inden for både den private og offentlige sektor. Byggerier der alle har det til fælles, at arkitektur og funktionalitet går op i en højere enhed. Stort nybyggeri, en mindre ombygning eller noget helt tredie - regn trygt med, at vi går til opgaven med samme ildhu hver gang. Vi foretager bl.a. tagrenovering, udskiftning af vinduer og døre, reparation & vedligeholdelse, taksering, hoved- og totalentreprise samt fagentreprise. Læs mere om vores ydelser her på siden, eller kontakt vores tømrer for et uforpligtende tilbud.

 

Vi leverer byggeri i hoved- og total entrepriser indenfor:

 • Erhvervsbyggeri
 • Skoler
 • Institutioner
 • Boligbygger

Vores styrke ligger i at få det funktionelle og arkitektoniske til at gå op i en højere enhed med en optimal projektstyring, der sikrer byggeriet høj kvalitet til aftalt tid og pris. Vi arbejder efter strenge, interne kvalitetskrav og alle vores byggerier udføres efter gældende normer og regler.

Vi beskæftiger ca. 45 dygtige medarbejdere med faglige kompetencer på alle niveauer. Herunder har vi en særlig service afdeling med erfarne tømrere som udfører alle former for service opgaver​.

Totalentreprenør i ordets bogstaveligste forstand Hvis du som bygherre eller rådgiver er på udkig efter en samarbejdspartner, der kan håndtere alle faser af dit byggeprojekt fra start til slut - og vel at mærke til aftalt tid og pris - så er PN Tømrer & Byggefirma det rigtige valg.

Styrken i vores forretningsfilosofi er tæt og hurtig dialog med alle involverede parter gennem hele forløbet: Bygherre, rådgivere, materialeleverandørere, underleverandørere, myndigheder og medarbejdere.

Produktionslokaler, lager- og værkstedsbygninger, skoler, institutions- eller boligbyggeri

Vi spænder bredt som totalentreprenør. I denne folder har vi vist et udpluk af projekter, vi har udført for det offentlige og for det private erhvervsliv: Store byggerier, mindre byggerier, funktionelle byggerier og arkitektoniske byggerier.

Ikke to projekter har været ens, men alle er kendtegnet ved en byggeproces, hvor intet overlades til tilfældighederne​.

Projektforløb ved totalentrepriser:

 1. Ide’, tanke og behov fremlægges
 2. Uforpligtende indledende møde vedr. kommende projekt drøftes
 3. Overslag og evt. skitse som udgangspunkt for videre drøftelse og afklaring
 4. Endeligt tilbud og tidsplan for projekt start
 5. Kontrakt underskrives
 6. Projektering af byggeriet. Der afholdes byggemøder løbende med gennemgang af tegninger m.m.
 7. Indsendelse af byggeansøgning. Projekt tegninger, energi beregning, brandteknisk dokumentation
 8. Byggetilladelse godkendes til start af byggeri
 9. Vi varetager projektstyring, koordinering, løbende kvalitetskontrol og byggemøder
 10. Afleverings forretning med gennemgang af projektet.
 11. Rapport og vedligeholdelses vejledninger udarbejdes på baggrund af Dansk Byggeriets vejledninger
 12. 1 års gennemgang. Evt. justeringer gennemføres efterfølgende
 13. 5 års gennemgang. Evt. justeringer gennemføres efterfølgende

Om Os

Siden 1972 har PN Tømrer & Byggefirma A/S leveret kvalitet og godt håndværk i byggeriet - lige fra privatboliger til erhvervs- og institutionsbyggeri.


Uanset opgavens størrelse og karakter har vi erfaringen, der altid sikrer velgennemført byggeri til aftalt tid og pris.

Kontakt os

​Eriksvej 11,
​8960 Randers SØ

CVR: 21479438

​Tlf.: 87 11 03 33


PN Tømrer

​E-mail: tpn@tpn.dk