Vi tilbyder​

Byg på vores erfaring

PN Tømrerfirma bygger på mere end 40 års erfaring med kvalitets byggeri og godt håndværk - lige fra privatboliger til erhvervs- og institutionsbyggeri. Vi udfører alle opgaver indenfor tømrer- og snedkerarbejde. Fra skitse til færdigt byggeri - tilbyder vi projektstyring uanset opgavens størrelse og karakter.

PN Tømrerfirma har erfaringen, der sikrer velgennemført byggeri til aftalt tid og pris.​

Hjørnestenen i vores virksomhed er ca. 45 kompetente og erfarne medarbejdere på alle niveauer. Det samme gælder vore samarbejdspartnere, der alle er udvalgt med stor omhu og nøje vurdering af kompetencer og kapacitet. Såvel medarbejdere som samarbejdspartnere har samtidig det stærke engagement, der er forudsætningen for succes i et byggeprojekt.

Vi arbejder efter strenge, interne kvalitetskrav og alle vores byggerier udføres efter gældende normer og regler.

Tæt dialog gennem hele byggeforløbet I enhver succesfuld byggeproces gælder det om at binde alle ender sammen. Overblik og korte kommandoveje er grundstenene i effektiv byggestyring, der sikrer færdigt byggeri til aftalt tid og pris.

Vi har gjort teori til praksis og bruger den tætte dialog, som et uundværligt værktøj i forhold til både bygherre, rådgivere, materialeleverandørere, underleverandørere, myndigheder og medarbejdere. Få mere at vide om effektiv byggestyring og byggearbejde.

Træk på vores erfaring fra mangfoldige og forskelligartede byggerier inden for både den private og offentlige sektor. Byggerier der alle har det til fælles, at arkitektur og funktionalitet går op i en højere enhed. Stort nybyggeri, en mindre ombygning eller noget helt tredie - regn trygt med, at vi går til opgaven med samme ildhu hver gang.

 

Tømrerfirma Poul Nielsen A/S​

Eriksvej 11,

8960 Randers SØ

Tlf.: 87 11 03 33

Fax 87 11 03 34

tpn@tpn.dk

Vi bygger på et solidt fundament...