Lad os varetage udskiftning af vinduer og døre

Har du længe drømt om at skifte dine slidte døre og vinduer ud? Lad PN Tømrer & Byggefirma A/S varetage projektet for dig. Så er du garanteret et tømrerfirma med mange års erfaring.

Vi har mange medarbejdere med mange forskellige kompetencer, så der er helt sikkert en, der passer perfekt til at udføre netop din opgave.

Bor du i Aarhus, Hobro, Randers eller omegn kommer vi gerne og udfører udskiftning af vinduer og døre for dig.

Få hjælp til alt indenfor vinduer og døre

Det kan sagtens være, at du tror, at dine vinduer og døre trænger til en udskiftning, men i virkeligheden kan en reparation måske være nok. Det kan vi vurdere for dig, når vi inspicerer dit projekt.

Derudover tilbyder vi:

  • Udskiftning og af vinduer og døre
  • Reparation af vinduer og døre
  • Montering af vinduer
  • Nye vinduer
  • Vinduer efter mål
  • Montering af døre
  • Nye døre
  • Udskiftning af indvendige døre
  • Og meget, meget mere.


Fortæl os om dit behov for udskiftning af vinduer og døre - så finder vi en kompetent tømrer til lige netop din opgave. 

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Vi kan først give endelige priser, når vi kender omfanget af dit projekt. Derudover afhænger en pris selvfølgelig af, hvilke døre og vinduer, du vælger til dit hus - disse er der nemlig også store prisforskelle på.

Hos os er det meget vigtigt, at håndværket sidder lige i skabet hver gang, så vores kunder får et resultat, der holder i mange år. Det er dog også vigtigt for os, at vi kan give vores kunder et godt tilbud på udskiftning af vinduer og døre. Derfor får du hos os god kvalitet til gode priser.

Fortæl os om dit projekt i dag - så giver vi et uforpligtende tilbud.

Udskiftning af vinduer og døre - kontakt os i dag

Trænger hjemmet til udskiftning af vinduer og døre eller måske blot en reparation? Vi vurderer gerne dine vinduers stand for dig, så du kan blive klog på, hvad der skal ske i dit projekt.


Derefter lægger vi sammen en plan for materialer og endelig pris. Kontakt os på telefon 87 11 03 33 eller e-mail tpn@tpn.dk - så tager vi gerne en uforpligtende snak om dine ønsker. 

Om Os

Siden 1972 har PN Tømrer & Byggefirma A/S leveret kvalitet og godt håndværk i byggeriet - lige fra privatboliger til erhvervs- og institutionsbyggeri.


Uanset opgavens størrelse og karakter har vi erfaringen, der altid sikrer velgennemført byggeri til aftalt tid og pris.

Kontakt os

​Eriksvej 11,
​8960 Randers SØ

CVR: 21479438

​Tlf.: 87 11 03 33


PN Tømrer

​E-mail: tpn@tpn.dk