​Tagrenovering i alle tænkelige afskygninger

Er taget på dit hus ved at give efter? PN Tømrer & Byggefirma A/S tilbyder dig tagrenovering i alle afskygninger, og vores årelange erfaring tager vi med i alle de projekter, vi hyres til.

Er du privat eller erhverv med placering i Randers, Aarhus, Hobro eller omegn, skal du endelig give os et kald, hvis du har brug for en erfaren tømrer med speciale i tagarbejde.

Der er ikke det problem, vi ikke kan løse for dig, og du er mere end velkommen til at teste os på kvaliteten af vores arbejde. Vores tagrenovering skuffer aldrig. 

Renovering af tag - hvad indebærer det?

Der er forskel på tage, så vi tager selvsagt udgangspunkt i netop dit tag, når vi inspicerer projektets omfang. Vurderer vi, at du blot behøver renovering af tag og ikke et helt nyt tag, tager vi udgangspunkt i det. Du kan derfor være sikker på, at vores faglige ekspertise er grundlaget for alt vores arbejde.

Hos os kan du få hjælp til:

  • Eternittage, paptage, ståltage, tegltage
  • Tagreparation
  • Nyt tag

Generelt laver vi alle typer tagarbejde, og vores faste samarbejdspartnere gør, at du kan få en totalløsning til din tagrenovering. 

Hyrer du os, sørger vi endvidere for at indkøbe alt materiale. Det gør vi i samråd med dig, så du får den løsning, du ønsker. Ved du ikke, hvad du skal vælge? Så tilbyder vi hellere end gerne kompetent rådgivning for din tagrenovering.

Hvad koster et nyt tag?

Der er stor forskel på priser på et nyt tag. Det afhænger alt sammen af, hvordan standen på dit nuværende tag er, samt hvilke materialer du ønsker for dit nye tag. Derudover afhænger en pris selvfølgelig af projektets omfang.

Er du nysgerrig på en pris, er du velkommen til at fortælle om din ønskede tagrenovering. Så laver vi et godt tilbud, så du kan få godt håndværk til en billig pris.

Lad de professionelle varetage din tagrenovering

Taget skærmer dit hus fra vind og vejr, så derfor skal det selvfølgelig være lagt med ekspertise, så værdien af din bolig går den rigtige vej. Lad os varetage din tagrenovering eller lægge dit nye tag.

Du kontakter os på telefon 87 11 03 33 eller e-mail tpn@tpn.dk.​

Om Os

Siden 1972 har PN Tømrer & Byggefirma A/S leveret kvalitet og godt håndværk i byggeriet - lige fra privatboliger til erhvervs- og institutionsbyggeri.


Uanset opgavens størrelse og karakter har vi erfaringen, der altid sikrer velgennemført byggeri til aftalt tid og pris.

Kontakt os

​Eriksvej 11,
​8960 Randers SØ

CVR: 21479438

​Tlf.: 87 11 03 33


PN Tømrer

​E-mail: tpn@tpn.dk